Είτε μοντέρνο είτε κλασικό, στη Hobbyplanet θα βρείτε το μεταλλικό μοντέλο που σας ταιριάζει...
Figures
Playmobil
Kid_Games
Koukles
Σχεδίασε τη στρατηγική σου, διαλέγοντας κάθε κομμάτι του στρατού σου από τη μεγάλη ποικιλία της hobbyplanet!
Στη Hobbyplanet, θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε τηλεκατευθυνόμενα, ελικόπτερα, σκάφη και αυτοκίνητα
Στη Hobbyplanet, θα βρείτε μεγάλη συλλογή από υλικά μακέτας και τρένα
Cardgames

Η Hobbyplanet, με τρία καταστήματα (στην Κάντζα Παλλήνης, στο Χαλάνδρι και στην Ελευσίνα), δραστηριοποιείται στο χώρο του παιχνιδιού και του μοντελισμού, στους τομείς της λιανικής και της χονδρικής πώλησης. Στα τρία καταστήματα της Hobbyplanet, θα βρείτε παιχνίδια των οίκων που αποκλειστικά αντιπροσωπεύουμε, αλλά και παιχνίδια άλλων συνεργαζόμενων οίκων όπως: Playmobil, Mattel, Hasbro, Ravensburger, Giochi Preziosi κλπ. Πιο αναλυτικά, υπάρχει μεγάλη ποικιλία από puzzles, επιτραπέζια, σπαζοκεφαλιές, κατασκευές, τηλεκατευθυνόμενα (παρέχεται πλήρης υποστήριξη και service), τρένα, στατικά μοντέλα, φιγούρες, εκπαιδευτικές μινιατούρες, υλικά μακέτας, βιβλία, μαυροπίνακες, αυτοκόλλητα, παιχνίδια προσχολικής ηλικίας, είδη poker, darts, μπιλιάρδα, ποδοσφαιράκια, skates, ξύλινα παιχνίδια, παιχνίδια με κάρτες, playmobil, Barbie, Fischer Price, Nerf και πολλά άλλα.

Τα καταστήματα της λιανικής επικεντρώνονται στο δημιουργικό παιχνίδι. Εκεί θα βρείτε παιχνίδια που εξάπτουν τη φαντασία, προωθούν τη δημιουργικότητα και την έκφραση και ακονίζουν το μυαλό. Υπάρχει επίσης, πλήρης γκάμα μοντελιστικών ειδών σε πλαστικά μοντέλα, φιγούρες, ξύλινες κατασκευές, υλικά μακέτας, διοράματα, καθώς και χρώματα, εργαλεία και αξεσουάρ που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του μοντελιστή.

Απευθυνόμαστε σε:

  • μοντελιστές κάθε επιπέδου και ηλικίας.
  • παιδιά προσχολικής ηλικίας, δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου.
  • φοιτητές και σπουδαστές τεχνολογικών ιδρυμάτων.
  • παιδικούς σταθμούς.
  • διοργανωτές εκδηλώσεων.
  • καταστήματα παιχνιδιών και ειδών μοντελισμού.
  • βιβλιοπωλεία.

Διαθέτουμε τεράστια ποικιλία ειδών με κορυφαία ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και γρήγορη εξυπηρέτηση για να δημιουργήσετε ένα πλήρες κατάστημα μοντελισμού και παιχνιδιών.

Επίσης παρέχουμε δυνατότητα FRANCHISE (για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας).