Ηλεκτροκίνητη Μοτοσυκλέτα BMW R1250 GS Adventure (12v) - Injusa

Price
369.99
Διαθεσιμότητα:
Μη Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος:
INJU-06504
Ευρετήριο Κατασκευαστών
Injusa

Share

Αυτή η ηλεκτρική μοτοσικλέτα BMW R1250 GS Adventure 12V για παιδιά, σε μαύρο και κίτρινο χρώμα, είναι εμπνευσμένη από την έκδοση που η BMW έχει παρουσιάσει ως καινοτομία για την 40η επέτειό της, με όλα τα εξαιρετικά ρεαλιστικά πρόσθετά της που θα κάνουν παιδιά μεταξύ 3 και 6 ετών Οι παλιοί απολαμβάνουν να το οδηγούν στο μέγιστο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Με τους τροχούς στήριξης, είναι το τέλειο παιδικό όχημα με μπαταρία για να μάθουν τα μικρά παιδιά να οδηγούν. Τα φωτεινά του χρώματα, καθώς και τα ενσωματωμένα φώτα LED και η είσοδος MP3, θα τους επιτρέψουν να ακούσουν την αγαπημένη τους μουσική και να την οδηγήσουν σαν να ήταν αληθινή μοτοσικλέτα.

Χαρακτηριστικά:

  • Εξαιρετικό κράτημα σε κάθε κατάσταση. Διαθέτει πλαστικούς τροχούς με λαστιχένιες λωρίδες που προσφέρουν καλό κράτημα. Επιπλέον, οι τροχοί στήριξης βοηθούν στη διατήρηση της ισορροπίας ανά πάσα στιγμή.
  • Ενσωματωμένο ηχοσύστημα. Διαθέτει οθόνη με είσοδο USB και micro SD. Αυτό επιτρέπει στα μικρά να ακούν μουσική ενώ κάνουν ποδήλατο.
  • Ένα μοντέλο γεμάτο λεπτομέρειες. Αυτό το ποδήλατο κινείται μέσω του γκαζιού στη δεξιά λαβή του τιμονιού και περιλαμβάνει ηλεκτρικό φρένο (το ποδήλατο σταματά όταν το παιδί σταματήσει να επιταχύνει). Τόσο τα εμπρός όσο και τα πίσω φώτα είναι πλήρως λειτουργικά και ενσωματώνουν τεχνολογία LED.
  • Ασφάλεια και αντοχή. Κατασκευάζεται στην Ισπανία, με ποιοτικά υλικά. Συμμορφώνεται επίσης με τους κανονισμούς ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η μπαταρία έχει μέγιστη διάρκεια μεταξύ 50 και 60 λεπτών και φτάνει σε μέγιστη ταχύτητα 6 km/h.
  • Περιεχόμενες διαστάσεις. Το προϊόν έχει συνολικό βάρος μόνο 14,3 κιλά και υποστηρίζει μέγιστο βάρος έως και 50 κιλά. Το ύψος του καθίσματος από το έδαφος είναι 48 cm και το ύψος του τιμονιού είναι 67 cm.
  • Διαστάσεις προϊόντος: 123,8 x 52,9 x 79,5 cm (Μ x Π x Υ).

Ετικέτες:

Γράψτε μια αξιολόγηση