Μινιατούρες Safari - Arctic Fox - Αρκτική Αλεπού

Price
10.99
Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος:
SAFA113489
Ευρετήριο Κατασκευαστών
Safari

Share

Ένα κοινό πλάσμα της Αρκτικής τούνδρας, η Αρκτική αλεπού είναι μέλος του γένους Vulpes. Είναι καλά προσαρμοσμένο στο να ζει σε κρύα, σκληρά περιβάλλοντα και είναι ίσως περισσότερο γνωστό για την οξεία ακοή του, που επιτρέπει σε αυτή την αλεπού να εντοπίζει και να πιάνει το θήραμα που κινείται κάτω από το χιόνι.

Ιστορία: Υπολογίζεται ότι υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες αλεπούδες της Αρκτικής που περιφέρονται στους ενδημικούς τους βιότοπους, κατατάσσοντάς τες ως «λιγότερο ανησυχητικό» στο φάσμα της κατάστασης διατήρησης. Σύμφωνα με τους ερευνητές, ωστόσο, η αλεπού των Αρτικών αρχίζει σιγά σιγά να αισθάνεται τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Η λιγότερη κάλυψη χιονιού στο έδαφος έχει καταστήσει τα λευκά παλτά τους λιγότερο αποτελεσματικά, καθιστώντας τους πιο δύσκολο να ανταγωνιστούν τις κόκκινες αλεπούδες, τα μεγαλύτερα ξαδέρφια τους, για πόρους. Ευτυχώς, έχουν ληφθεί μέτρα για τη διατήρηση της οικολογικής θέσης της Αρκτικής αλεπούς και επικεντρώνονται κυρίως στην εκδίωξη της κόκκινης αλεπούς από το φυσικό περιβάλλον της αλεπούς της Αρκτικής.

Επιστημονική ονομασία: Vulpes lagopus

Χαρακτηριστικά: Αν και δεν είναι συνήθως κοινωνική, αυτή η αλεπού έχει προσέξει την άφιξή σας και έχει σηκώσει προσεκτικά το κεφάλι της ψηλά. Ζωγραφισμένο στο χέρι για ακρίβεια, το Arctic fox παιχνίδι μας είναι υπέροχο ως πηγή για εκπαιδευτικές προσπάθειες, ως παιχνίδι για επιβράβευση παιχνιδιού, ως δώρο για έναν λάτρη της φύσης ή ακόμα και ως ένα κομμάτι διακόσμησης για το σπίτι ή το γραφείο σας!

Μέγεθος: Για να ενσωματωθεί στο περιβάλλον του, το παιχνίδι της Αρκτικής αλεπούς είναι εξ ολοκλήρου λευκό χιονιού, κάτι που του επιτρέπει να κρύβεται τόσο από το θήραμα όσο και από τα αρπακτικά. Με μήκος 13,5 cm και ύψος 7 cm, αυτό το ειδώλιο είναι μια πινελιά μεγαλύτερο από ένα κουτάκι αναψυκτικού στο πλάι.

Ετικέτες:

Γράψτε μια αξιολόγηση