Μινιατούρες Safari - Bengal Tiger Cub - Τίγρη της Βεγγάλης Μωρό

Price
6.50
Διαθεσιμότητα:
Διαθέσιμο
Κωδικός Προϊόντος:
SAFA294929
Ευρετήριο Κατασκευαστών
Safari

Share

Ένα από τα μεγαλύτερα μέλη της ταξινόμησης των μεγάλων γατών, αυτό το πολύτιμο μικρό της Βεγγάλης έχει πολλά να κάνει! Αν και μπορεί να μην μοιάζει τώρα, οι τίγρεις της Βεγγάλης θεωρούνται ως ένας από τους πιο αποτελεσματικούς και διάσημους θηρευτές στον πλανήτη Γη!

Ιστορία: Όπως πολλά άλλα είδη γάτας, τα μικρά της τίγρης της Βεγγάλης γεννιούνται με κλειστά αυτιά και μάτια και βασίζονται στις μητέρες τους για προστασία και τροφή. Μαθαίνουν πώς να κυνηγούν από την ηλικία των 2 μηνών και ουσιαστικά βοηθούν στο κυνήγι μέχρι την ηλικία των 5-6 μηνών. Μόλις γίνουν περίπου 2 έως 3 ετών, χωρίζουν εντελώς από τις μητέρες τους και εγκαταλείπουν την περιοχή, αναζητώντας τελικά μια περιοχή που μπορούν να διεκδικήσουν επίσης.

Επιστημονική ονομασία: Panthera tigris tigirs

Χαρακτηριστικά: Παρόλο που οι τίγρεις της Βεγγάλης είναι γνωστό ότι είναι εδαφικές και επιθετικές, αυτό το χαριτωμένο παιχνίδι τίγρης της Βεγγάλης είναι παιχνιδιάρικο και ενεργητικό. Ασχοληθείτε με διασκεδαστικό ευφάνταστο παιχνίδι ή εκπαιδευτική έρευνα και φέρτε ένα μικρό κομμάτι ινδικής άγριας ζωής στο σαλόνι σας με αυτό το ειδώλιο!

Μέγεθος: Με μήκος 6,6 εκατοστά, πλάτος 2,5 εκατοστά και ύψος 4,5 εκατοστά, το παιχνίδι τίγρης της Βεγγάλης έχει περίπου το μήκος ενός δοχείου με βάλσαμο για τα χείλη και περίπου όσο το καπάκι ενός στυλό.

Ετικέτες:

Γράψτε μια αξιολόγηση